apps

Hoe ontwikkel je een succesvolle app?

Om een succesvolle app te ontwikkelen heb je specialistische technische kennis nodig en verstand van communicatie. Die vertaalslag weten bij EMB AV goed te maken omdat we altijd al gebruik maken van de laatste technologie om interactieve av-producties en websites te maken. We verzorgen het hele traject vanaf het ontwikkelen vde ScaleZapp is door EMB AV ontwikkeldan de structuur (wireframe) het ontwerp en de vormgeving tot en met het programmeren bij een partij die past bij de opdracht.

EMB AV heeft ervaring met het maken van apps en interactieve webapplicaties. En we ondersteunen bedrijven bij het maken van een goed plan om de app te vermarkten. Met inmiddels meer dan 1.4 miljoen ios apps en minstens zoveel android apps is marketing misschien wel het belangrijkste onderdeel van het succes. Met onze kennis over marketing en communicatie kunnen we je daarbij dus uitstekend helpen. Want hoe zorg je er nu voor dat je er in de markt bovenuit springt? Juist! Interactieve communicatiemiddelen in aanvulling op een app zijn heel belangrijk. We zijn gewend om bedrijven en organisaties te laten groeien op basis van een plan. We maken een marketing- communicatieplan waarin we een heldere strategie beschrijven om je beoogde doel te halen.

EMB AV heeft in opdracht van een klant de ScaleZapp ontwikkeld. Tijdens het ontwikkeltraject zijn we ook gestart met het maken van het marketing- en communicatieplan. Daarvoor hebben we eerst onderzoek gedaan naar de markt, de doelgroep, de concurrentie en succesfactoren voor lanceren van een. We hebben de verkoopkanalen in kaart gebracht en het idee van de app getest bij de doelgroep. Op basis van al die kennis hebben we een strategie gemaakt om de app na de lancering bij de doelgroep bekend te maken. Het plan is een leidraad voor het komende jaar om de ScaleZapp te introduceren. Natuurlijk nemen we de ervaringen tijdens dit jaar mee om de app en het plan te optimaliseren. De ScaleZapp is begin april 2016 gereed en verkrijgbaar in de appstore. Wil je meer weten over de ScaleZapp? Of wil je de app downloaden? Ga dan naar de site van scalezapp. De site is overigens ook door EMB AV gemaakt.

Wil je een app laten maken en er meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.