bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm Rodenburghoeve

Bedrijfsfilms boeiend maken? EMB AV heeft een succesvol format.
Bedrijfsfilms zijn perfect om de kracht van jouw bedrijf te laten zien. Met bedrijfsfilms kun je klanten de echtheid van je onderneming laten zien. En korte testimonials van jezelf of van klanten bewijzen concreet wat je kan. Het is wel belangrijk dat je ervoor zorgt dat alles kort, natuurlijk en krachtig overkomt. De kracht van EMB AV is dat we als geen ander weten hoe je complexe informatie eenvoudig maakt. Dat doen we met communicatie; door het kiezen van de juiste vorm, het bedenken van een uniek concept, de tekst voor voice-over, titels en graphics, muziek het eindproduct en de verpakking. Bovendien beheersen we alle disciplines zelf om elke interactieve av productie te maken. We maken daarvoor gebruik van een compact team met ervaren professionals. EMB AV heeft als een van de weinige film- en animatiestudio’s een eigen geluidstudio. We hebben een eigen format ontwikkelt om elk bedrijf een natuurlijk en krachtig verhaal te vertellen.

Natuurlijk beschikken we ook over alle middelen en apparatuur om de bedrijfsfilm te produceren. Zo hebben we in onze studio een blue/greenscreen zodat we binnen film- en fotoshoots kunnen maken. Onze film studio wordt ook gebruikt voor interactieve trainingen/workshops met live beeld- en geluidsopnames.

green screen voor opname van testimonials voor bedrijfsfilms

EMB AV heeft een foto- filmstudio voor opname van bijvoorbeeld testimonials

Vanzelfsprekend gebruiken wij HD-beeldkwaliteit en hanteren wij de juiste norm voor het juiste medium. Het maken van bedrijfsfilms gebeurt altijd in drie fases. We verzorgen voor klanten het hele proces. Maar soms ook delen van het proces. Zo ziet het proces eruit:

Voorbereidingsfase
– conceptontwikkeling
– productievoorbereiding
– script en storyboard maken

Uitvoeringsfase
– voice-over opnames
– productie in studio inclusief apparatuur per uur
– productie op locatie inclusief apparatuur per uur
– gebruik van autocue
– helicoptershoots
– gebruik van filmrails

Afwerkingsfase (post-productie)
– beeldedit
– geluidedit
– postproductie en nabewerking
– subtiteling
– muziek toevoegen
– grafics & effecten
– programmering
– mastering

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een bezoek aan onze studio. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een korte boeiende bedrijfsfilm.