Onze Diensten

Films

Films en mini-docu’s zijn bijzonder geschikt om thema’s uit te lichten en waarheidsgetrouw te presenteren. We programmeren films voor platforms maar ook voor offline presentaties of webinars.

Animaties

Met een korte animatie vertel je jouw verhaal op een boeiende manier.  We maken gebruik van 2D-animatie, voice-over, tekst, graphics en subtitels. En je kunt je animatie laten programmeren.

Interactieve websites

EMB AV programmeert websites en media om je aandacht te vangen en vast te houden. We maken gebruik van interactieve films, animaties, geluid, infographics en geprogrammeerde tools.

Podcasts

In onze geluidsstudio produceren we podcasts over uiteenlopende onderwerpen. We hebben een eigen database met Voice-Overs, maken leaders, sound logo’s en tunes.

Voice-Over opname

EMB beschikt over twee eigen studio’s in huis voor opname van
voice-overs. Teksten worden ingesproken voor onze eigen producties, maar ook voor externe producties.

Sound Design

Om producties een eigen karakter te geven produceren we sounds en effects.
We gebruiken sound design voor animaties en films. We beschikken ook over een uitgebreide library.

Foto- en filmstudio

We beschikken over een eigen foto/filmstudio voor het maken van opnames voor blue/green screen. De studio wordt ook gebruikt voor trainingssessies.

Graphics & Design

We beheersen het totale grafische vak om in uw huisstijl aanvullende middelen te maken zoals infographics en factheets of banners voor sociale media en advertising.