our story 2

Het verhaal van EMB AV gaat over passie. Passie voor communicatie in beeld en geluid. Passie maak je niet. Passie heb je. Het is daarom ook niet toevallig dat Eric Beekman en Susanne Meeuwissen in het audiovisuele vak terecht zijn gekomen. Dit is our story.

Susannour story - susanne meeuwissen - producent van communicatieoplossingene: ‘ Liefde voor beeld, fotografie en geluid heb ik altijd gehad. Toen ik tien jaar was had ik al een eigen doka en kocht ik van mijn zakgeld boeken over fotografie en belichting. Mijn vader hield van geluid. Hij leerde ons al heel jong te luisteren naar muziek. Met je ogen dicht. En dan moest ik raden welke versterker hij had  aangesloten. Prachtig!

our story- eric beekman - beeld- en geluidsproducent

Toen ik Eric ontmoette was er meteen een klik. Hij was met dezelfde dingen opgegroeid. Zijn vader had een reclamebureau en werkte voor klanten als Yamaha en Roland. Eric maakt zelf muziek. Hij speelt bas, saxofoon en gitaar. Zijn oom werkte bij de EMI-studio’s waar Eric vaak over de vloer kwam. En hij werkte in die tijd natuurlijk bij het reclamebureau. Creativiteit zit in zijn bloed en Eric is opgeleid tot AV-producer.

our story - emb av - zeestraat 90 - beverwijk

We hebben samen jarenlang ervaring opgedaan. Ik bij het reclamebureau en Eric  zette zijn eigen av-studio op. We werkten in hetzelfde pand. Ik ontwikkelde mijn eigen visie. Dankzij de av-studio konden we makkelijk meekomen in de digitale revolutie. Want we lopen voorop in de markt met  kennis over communicatie, creativiteit en techniek.

Daarom hebben we deze disciplines in elkaar geschoven en leveren we nu kennis over communicatie & creatieve interactieve producties in beeld en geluid. We bedenken passende unieke concepten die klanten helpen bij het behalen van meer omzet, meer naambekendheid of een beter imago. We realiseren de beste creatieve communicatie-oplossing. Kunnen omgaan met kennis en informatie is daarbij het belangrijkste. Overal om je heen ligt informatie en is kennis. Veel daarvan gaat verloren of is te ingewikkeld. Wij maken die informatie eenvoudig en begrijpelijk. Zo ontstaat groei. Groei van klanten, de shareholders en de stakeholders. We bieden onze klanten creatieve oplossingen, die ervoor zorgen dat onze klanten zich onderscheiden. Our story gaat over passie voor het vak. Daarmee kunnen we boeiende producties maken.

Wil je weten hoe we voor uw bedrijf of organisatie een authentiek verhaal kunnen maken waarmee uw bedrijf groeit?
Kijk verder op deze site of bel: 06 41306310