Met animaties breng je het onzichtbare in beeld

Soorten animaties

Met uitleganimaties kun je processen inzichtelijk maken.  Een uitleganimatie heeft een vaste opbouw voor het vertellen van het verhaal. In een paar stappen laten we zien wat het probleem, de aanleiding en de oplossing is. 

Een graphic animatie kan voor elke boodschap worden gebruikt. Een graphic animatie kan dus gebruikt worden als corporate film, maar ook om meer te vertellen over producten of diensten van jouw bedrijf of om meer uitleg te geven over een onderwerp. De eenvoud van een graphic animatie zorgt ervoor dat lastige onderwerpen inzichtelijk worden gemaakt. Graphic animaties kunnen gebruikt worden om de juiste snaar te raken. De stijl die je kiest kan helemaal aansluiten bij de huisttijl en met bijvoorbeeld een vleugje humor.

Vertel je droom

Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. En animaties hebben een hoge attentiewaarde. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. EMB AV maakt uitleganimaties en graphic animaties maar we maken ook animaties ook voor:
– webbanners om online te adverteren
– bewegende logo’s op websites
– presentatie van processen en flowcharts 
– combinatie met bestaande film

EMB AV kan elke vorm van 2D-computer animatie maken. We hebben een eigen illustrator die in meerdere stylen kan tekenen. Maar we maken ook gebruik van bestaande illustraties, die we in de computer animeren.