Succesvol format voor boeiende films

Kwaliteit

Natuurlijk beschikken we ook over alle middelen en apparatuur om de bedrijfsfilm te produceren. Zo hebben we in onze studio een blue/greenscreen zodat we binnen film- en fotoshoots kunnen maken. Onze film studio wordt ook gebruikt voor interactieve trainingen/workshops met live beeld- en geluidsopnames.

Bovendien beheersen we alle disciplines zelf om elke interactieve av productie te maken. We maken daarvoor gebruik van een compact team met ervaren professionals. EMB AV heeft als een van de weinige film- en animatiestudio’s een eigen geluidstudio. We hebben een eigen format ontwikkelt om elk bedrijf een natuurlijk en krachtig verhaal te vertellen.

Communicatie & creativiteit

Bedrijfsfilms zijn perfect om de kracht van jouw bedrijf te laten zien. Met bedrijfsfilms kun je klanten de echtheid van je onderneming laten zien. En korte testimonials van jezelf of van klanten bewijzen concreet wat je kan. Het is wel belangrijk dat je ervoor zorgt dat alles kort, natuurlijk en krachtig overkomt. De kracht van EMB AV is dat we als geen ander weten hoe je complexe informatie eenvoudig maakt. Dat doen we met communicatie; door het kiezen van de juiste vorm, het bedenken van een uniek concept, de tekst voor voice-over, titels en graphics, muziek het eindproduct en de verpakking.