Geluidsopnames zijn onmisbaar

Soorten geluidsopnames

Voice-Over opname wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van de boodschap in films of animaties. EMB AV maakt ook geluidsopnames voor gesproken boeken en podcasts

Sound Design wordt gebruikt om films en animaties te voorzien van geluiden die er ‘niet zijn’. Voor sound design is creativiteit nodig. We maken unieke geluiden op maat.

Muziek/bands opnemen is een vak apart. Onze sound engineer is zelf muzikant en ervaren in het opnemen van bands in studio’s.

Vertel het met geluid

EMB AV heeft een geluidsstudio´s en een eigen beeldstudio. We hebben alle kennis en apparatuur in huis om professionele beeld- en geluidsopnamen te maken.
We nemen voice-overs op, muziek op, we nemen presentaties op, we maken journaalopnames of doen fotoshoots. De studio is speciaal uitgelicht voor het maken van vrijstaande foto- en filmopnames met decor of voor blue/greenscreen opnames.
De studio wordt ook gebruikt voor bedrijfstrainingen en –presentaties. We kunnen de trainingen filmen en maken van de opnames een bestand die later voor evaluatie kan worden gebruikt. We kunnen ook film streamen vanuit de studio.   Onze studio wordt gebruikt voor eigen producties maar kan ook worden gehuurd met engineer.

recording