Verhalen in beeld en geluid

tell-m-your-story

EMB AV is specialist in het maken van interactieve communicatieproducties. Wij maken complexe informatie eenvoudig in beeld en geluid en vertalen dit naar animaties, films, reportages, geluid- en voice-over opnames ter ondersteuning van presentaties, websites, apps en interactieve nieuwsbrieven. Dat doen we al ruim 15 jaar met succes voor tevreden klanten.

In ons mooie pand in Beverwijk hebben we twee av suites. Hier verzorgen we beeldopnames voor blue/green screen, geluidopnames van  voice overs en organiseren we groepstrainingen met beeldregistratie.

EMB AV is als geen ander in staat om uw opdracht te vertalen naar een creatief concept en een heldere boodschap. We ontwikkelen het concept, schrijven het script en de tekst voor de voice over, wij produceren al het beeld- en geluidsmateriaal en zorgen voor de juiste afwerking. Daarbij houden we vooral rekening met communicatiestrategie van uw bedrijf en de huistijl voor titels en graphics.

We maken volledige totaalproducties met beeld, animatie, geluid, voice-over, tekstitels, subtitels etc. Maar we verzorgen ook  losse onderdelen hiervan. Bijvoorbeeld het opnemen van een voice-over voor presentaties of tekenfilms. Elke productie die we in 15 jaar hebben mogen maken is succesvol geweest. We maken met plezier ook een onderscheidende productie voor uw bedrijf of organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *