Kies voor EMB AV en geniet van een zorgeloze reis naar jouw persoonlijke content

Bij EMB AV combineren we fotografie en film tijdens onze opnamesessies. Dit bespaart niet alleen tijd in planning en organisatie, maar ook tijdens de opnames zelf. Het resultaat? Een groot voordeel voor onze klanten: minder druk op de organisatie en minder uren die worden besteed. Dat is optimale efficiency in actie.

Planning, organisatie & fotografie

Kijken door de lens van mijn camera is mijn passie. Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie, van het zelf leren tot het ontwikkelen en afdrukken in mijn slaapkamer. Na mijn studie ben ik in het communicatievak gerold en heb ik voor allerlei organisaties en bedrijven te gekke communicatiemiddelen en campagnes mogen maken. Effectiviteit staat voor mij altijd voorop. Voor mij zijn audiovisuele middelen dé manier om echt impact te maken en iets te betekenen voor een bedrijf. Hoe mooi is het om daar mijn werk van te maken!

Creatie, film, geluid en afwerking

Mijn avontuur begon in de reclamewereld, waar ik ontdekte hoe waardevol het is hoe je een pakkende boodschap op een creatieve manier laat zien met beeld. Als audio engineer begon ik met het maken van radio commercials, waarbij creativiteit en krachtige boodschappen ook centraal staan. Ik wilde beide werelden combineren ben eigen audiovisuele studio gestart.
Wij maken geen films; wij vertellen verhalen in beeld en geluid. En als je daarbij authentiek kunt blijven, is succes maar een voetstap verwijderd.

EMB AV heeft alle kennis en faciliteiten in huis

Edit suit

opnamestudio

geluidsstudio

Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid

EMB AV is gevestigd in een prachtig pand in Beverwijk. Hiervandaan maken we al ruim 25 jaar professionele audio visuele producties. We beschikken over alle kennis en middelen om creativiteit en kwaliteit te leveren. Met een eigen beeld- en geluidsopname studio en een prachtige edit suite hebben we de productie helemaal in eigen hand. Dat betekent dat we altijd kunnen waarmaken wat we beloven.